English 

  

Samsung

Trikot. Ultimativna zasnova za hlajenje.

Nove Samsungove klimatske naprave so od začetka do konca zasnovane s ciljem izjemne učinkovitosti. Edinstvena trikotna oblika omogoča večji in boljši pretok zraka. Izboljšana širina, naklon vpiha, ekstra V-lamele in večji ventilator, zagotavljajo hitrejši, daljši, širši in udobnejši vpih. Tako lahko osvežilno hladen zrak doseže vsak kotiček vašega prostora.

Nova Samsungova klimatska naprava hladi za 26% hitreje, kot običajna klimatska naprava. Naklon vpiha je drugačen kot pri običajnih klimatskih napravah, zato omogča daljši domet, ki znaša kar 14 metrov.

Izboljšana vpihovalna širina in kotvpiha omogočata boljšo in širšo distribucijo zraka. Minimalizira "slepe" cone.

Deluje pametno in varčuje z energijo

Nove Samsungove klimatske naparave vsebujejo energetsko zelo učinkovit Digitalni Inverter z EER-om 10.1. Željeno temperaturo dosega brez pogostih vklopov in izklopov in tako potroši manj energije. Digitalni Inverter omogoča daljše periode udobja, ob tem pa porabi minimalne količine energije.

Nova Samsugova klimatska naprava omogoča poseben način regulacije v času, kadar jo uporablja le ena oseba. Ta na način delovanja uporablja manj kapacitete kompresorja, kar zmanjša porabo energije. Istočasno pa uporabniku še zmeraj omogoča sveže, hladno in udobno klimatizacijo. Klimatsko napravo torej lahko uporabljate tudi kadar ste sami, brez skrbi glede računa za elektriko.

Eliminira viruse

Virus Doktor in Enostavni Filter eliminirata prah, nevarne aerogene polutante in alergene, kakor tudi bakterije in viruse.

Najprej z uporabo filtra in nato z aktivacljo Virus doktorja. Tako ohranja zrak, ki ga dihate čist in zdrav.

činkovit pri 4 virusih, vključujoč podtip H1N1 in določene bakterije. Merjenje je bilo izvedeno v specifičnih pogojih. Podatki lahko odstopajo glede na različne dejavnike iz okolja.

Pametne funkcije.

Izjemno priročno ob instalaciji, uporabi in vzdrževanju. S Samsung klimatsko napravo boste lahko uživali zaupanje v popolno inštalacijo, ter pripročnost daljinskega upravljanja kakor tudi ugtavljanja napak v primeru kakršnihkoli težav.

Pametna funkcija preveri sistem in se prepriča ali je naprava pravilno instalirana.

Uporaba programa na vašem pametnem telefonu ali tablici v povezavi z integriran wi-fi vmesnikom v klimatski napravi, omogočata nadzorter krmiljenje klimatske naprave od kjerkoli na svetu.

»Smart check« omogoča diagnosticiranje napak in takoj predlaga odpravo le-teh. Primerno za IPhone in ostale Android naprave.

Crystal Gloss Dizajn

Edinstvena stilska in inovativna zasnova.

Čist Crystal Gloss™ finiš in edinstveno ukrivljen dizajn klimatske naprave Samsung postrežeta s premium izgledom in zmogljivostmi. Kot pri aerodinamičnih, visoko zmogljivih športni avtomobilih je tudi tukaj zmogljiva naprava oblečenavatraktivno ohišje z dvojno injiciranim transparentim materjalom za elegantnen zaključek.

Tako sovpada z dizajnom vsakega modernega doma.

Trojna Zaščita Plus

Stabilna in dolgotrajna zmogljivost.

Klimatska naprava Samsung deluje naprej tudi v najbolj zahtevnih okoljih. Njena tehnologija »Trojne zaščite plus« preprečuje preobremenjenost kompresorja in krmilne enote ob napetostnih sunkih in nihanjih električnih tokov, brez dodatnega ločenega stabilizatorja.

Proti-korozivna plast preprečuje korozijo kondenzatorja in rjavenje ohišja. Zaradi izrednovelikega kondenzatorja in optimiziranega pretoka hladilne tekočine, vzdrži izredno visoke temperature, tudi do 58°C.

Samsung AR5000

Samsung AR9000