English 

  

Poprodajne storitve

Strokovno načrtovanje in tehnično brezhibna izvedba sta osnovi za kakovostno delovanje energetskih sistemov. Vendar je učinkovita in optimalna proizvodnja energije v veliki meri odvisna od kakovosti upravljanja in servisnih storitev. Zato pri nas posebno pozornost posvečamo skrbi za pravilno sprotno delovanje sistemov, skladno z zastavljenimi cilji in pričakovanji. S strokovnim in kakovostnim sprotnim vzdrževanjem pripomoremo k podaljševanju življenjske dobe proizvodnih sistemov in prispevamo k maksimizaciji proizvodnje energije.

Kot zastopniki in pooblaščeni serviserji priznanih svetovnih proizvajalcev jamčimo za brezhibnost tehnologije, kakovost uporabljenih materialov, pravilno vzdrževanje in najvišjo strokovno pomoč pri servisnih storitvah. Na voljo smo vam za storitve preventivnega vzdrževanja, intervencij in remontov.

Naša ekipa servisnih strokovnjakov izhaja iz več kot 30-letnih izkušenj s sanacijo, vzdrževanjem in remonti hladilnih sistemov in energetskih naprav. S servisnimi centri po vsej državi in zunanjimi partnerji smo dosegljivi kjer koli in v vsakem trenutku.

Dober servis pomeni več kot samo odpravljanje napak in vključuje širok nabor nasvetov za upravljanje naprav.

Imamo znanja za podporo v vseh življenjskih ciklih delovanja naprav, od vzdrževanja, preventivnega vzdrževanja, sanacije, servisa in nadgradnje sistema. Servis ni zgolj odpravljanje napak, ampak vključuje tudi nasvete za optimizacijo, varčevanje z energijo in preventivne mehanizme za učinkovito upravljanje in samovzdrževanje naprav. Učinkovit servis je pomemben tudi za ekološko neoporečnost naprav, ki jo zagotavljata pravilno delovanje in varno shranjevanje odpadkov.