English 

  

Zrak/voda - Samsung

V drugi polovici leta 2015, je Samsung Electronics lansiral novo generacijo toplotnih črpalk serije EHS Split. Gre za 5 generacijo toplotnih črpalk Samsung EHS zrak voda.

image-1

Samsung EHS-Split:

Toplotne črpalke Samsung EHS Split se ponašajo s tehnični specifikacijami, ki izpolnjujejo vsa pričakovanja sodobnih rešitev.

Širok spekter grelnih moči: Nova linija obsega toplotne črpalke grelnih moči 4kW, 6kW, 9kW, 12kW, 14kW in 16 kW.

Povečano območje delovanja: Nova linija toplotnih črpalk, omogoča nemoteno delovanje do zunanjih temperatur -25°C.

Električna versatilnost: Trofazno napajanje sistema na voljo že od velikosti 9kW dalje.

Grelna moč: Samsugov EHS Split sitem je opremljen z zmogljivim inverterskim kompresorjem, ki deluje vedno optimalno glede na zunanje temperaure. Izjemna zmogljivost 90% grelne moči pri -10°C zunanje temperature, brez pomoči elektro grelcev , umeščata te toplotne črpalke na izbran seznam rešitev, ki nemalokrat lahko nastopijo tudi pri raditorskem ogrevanju.

Vrhunska sezonska učinkovitost: Model EHS split 2015, je posebaj zasnovan za doseganje visokih sezonskih izkoristkov. Seznonski izkoristki v skladu z ERP direktivo dosegajo tudi 5,1. Vse močnostne velikosti pa se ponašajo z energetsko značko A++!

Pametno krmiljenje: Posodobljen estetski krmilnik z razumlijvimi funkcijami in preprostim upravljanjem. V začetku leta 2016 bo možno dograditi WI-Fi vmesnik, ki bo omogočal upravljanje in nadzor sistema na daljavo preko pametnih telefonov in tablic.