English 

  

Samsung EHS Split - izjemno zmogljive nizkotemperaturne toplotne črpalke

12.08.2015

V drugi polovici leta 2015, je Samsung Electronics lansiral novo generacijo toplotnih črpalk serije EHS Split. Gre za 5 generacijo toplotnih črpalk Samsung EHS zrak voda.

Pomembne lastnosti

Toplotne črpalke Samsung EHS Split se ponašajo s tehnični specifikacijami, ki izpolnjujejo vsa pričakovanja sodobnih rešitev.

Širok spekter grelnih moči: Nova linija obsega toplotne črpalke grelnih moči 4kW, 6kW, 9kW, 12kW, 14kW in 16 kW.

Povečano območje delovanja: Nova linija toplotnih črpalk, omogoča nemoteno delovanje do zunanjih temperatur -25°C.

Električna versatilnost: Trofazno napajanje sistema na voljo že od velikosti 9kW dalje.

Grelna moč: Samsugov EHS Split sitem je opremljen z zmogljivim inverterskim kompresorjem, ki deluje vedno optimalno glede na zunanje temperaure. Izjemna zmogljivost 90% grelne moči pri -10°C zunanje temperature, brez pomoči elektro grelcev, umeščata te toplotne črpalke na izbran seznam rešitev, ki nemalokrat lahko nastopijo tudi pri raditorskem ogrevanju.

Vrhunska sezonska učinkovitost

Model EHS split 2015, je posebaj zasnovan za doseganje visokih sezonskih izkoristkov. Seznonski izkoristki v skladu z ERP direktivo dosegajo tudi 5,1. Vse močnostne velikosti pa se ponašajo z energetsko značko A++!

Pametno krmiljenje

Posodobljen estetski krmilnik z razumlijvimi funkcijami in preprostim upravljanjem. V začetku leta 2016 bo možno dograditi WI-Fi vmesnik, ki bo omogočal upravljanje in nadzor sistema na daljavo preko pametnih telefonov in tablic.