English 

  

Gradbeništvo

Strokovno in brezhibno energetsko načrtovanje je eden osnovnih kriterijev kakovostne gradnje, zato s svojimi dolgoletnimi izkušnjami prispevamo pomemben delež na področju gradbeništva.

Ustvarjamo sodobne energetske sisteme, ki temeljijo na okolju prijaznih energetskih rešitvah in izkoriščajo obnovljive vire energije. Svoje znanje in izkušnje dokazujemo pri najzahtevnejših projektih v gradbeništvu ter uspešno sodelujemo s številnimi domačimi in tujimi arhitekti, projektanti in investitorji.

Celovite rešitve

Naše celovite energetske rešitve obsegajo ogled, analizo, izvedbo in kvalitetne poprodajne storitve.

Naše delo se začne z ogledom in analizah, nadaljuje s strokovnimi idejnimi zasnovami in zaključi z najkakovostnejšo izvedbo in uporabo najsodobnejših tehnologij. Naša naloga pa se z zagonom sistemov še ne konča. Sestavni del naših rešitev je tudi skrb za njihovo brezhibno in energetsko učinkovito funkcionalnost, ki jo ohranjamo s tehnično podporo, nadzorom, svetovanjem, vzdrževanjem in servisom.

Zavedamo se pomena specifičnih znanj in izkušenj za uspešno izvedbo celega projekta. Zato pri projektnem načrtovanju nudimo tudi strokovno svetovanje, podporo projektantom, izobraževanja in druge tehnične storitve.